Crema Antirid Hidratanta

Toate ingredientele sunt  100% naturale și de origine vegetală
O cremă delicată, fină dar în același timp și bogată în ingrediente, pe care le-am ales cu grijă, fiecare având rolul său bine predeterminat. Avand în compoziție plante și uleiuri cu efect antiîmbătrânire - antirid, redă fermitatea și elasticitatea tenului. Fiind de zi, dar nu numai, are și  efect protector solar mediu, datorită cătinei, a gălbenelelor și a uleiului de susan și de cocos extravirgin. Am creat această cremă antirid de zi, după ce am avut cereri pentru o cremă hidratantă de zi dar care să fie cu efecte antirid. Așa că am pornit la creație!
Acesta este rezultatul și sper sa vă placă, pentru că mie și altor prietene ne place tare mult. 

Conține : extract uleios la rece de albăstrele, nalbă mare,cătină,  mușețel, gălbenele, ulei de caise presat la rece, ulei de germeni de grâu presat la rece, ulei de susan presat la rece, ulei bio de cocos extravirgin, ulei bio de măsline extravirgin, rășină, extract hidroalcoolic și infuzie din plantele enumerate mai sus, la care am adăugat și rădăcină de angelică, ceară de albine, vitamina E și un amestec de uleiuri esențiale pure, care în combinație cu aroma cremei naturale a reieșit un adevărat parfum suav și natural bineînțeles. Cantitate 30 ml 
Pentru comandă puteți să ne scrieți direct pe mail la adresa gradina.cu.dragoste@gmail.com
O zi frumoasă tuturor! 

Să zâmbim cu Sufletul!
 Mihaela   
 
Notă . Proprietățile și beneficiile fiecărui ingredient vor fi postate în momentul în care crema va fi si pe pagina Handmade și la formularul de comandă (sper să fie cât de curând pentru că nu mă ocup eu de această operație)

Un comentariu:

  1. Crema are un miros minunat, este un cocktail de arome naturale care fac din fiecare utilizare o placere! Este hidratanta, tenul devine mai luminos chiar dupa o singura aplicare.
    O folosesc impreuna cu crema antirid hidratanta de noapte si rezultatele sunt foarte bune, parca iti imbunatatesc tenul dar si starea de spirit cu fiecare utilizare! Multumesc, Mihaela!

    RăspundețiȘtergere

Lăsați un mesaj!